top of page

Petruska András vagyok. 10 év aktív dalszerző-előadóművészi tevékenység után döntöttem úgy, hogy bővítem a szakmai palettámat. Ennek egyik oka az, hogy újfajta szemléletekre vágytam az életemben, több sávosra kívántam szélesíteni az utat, amin haladok. Másrészt pedig az önismereti módszerek, valamint a támogatói szerepvállalás mindig is közel álltak hozzám.

 

A belső figyelmemet és a változás iránti hitemet a hangszertanulásból merítettem. Ami hétfőn még a hangok útvesztője, abból hétvégére harmónia születik. Ha kezeimnek meg tudom tanítani, miként teremthetek rendet a káoszból, miért ne alkalmazhatnám ugyanezt a készséget az élet más területein is?

 

Zenei mentorként, producerként megtapasztaltam, hogy a nagyratörő tervek megvalósulását jelentős mértékben támogatja a személyes jóllét. Munkám során a hagyományos eszköztáron túl mindig nagy hangsúlyt fektettem partnereim személyiségének behatóbb ismeretére, erőforrásaik és a motivációik alapos feltérképezésére. Hiszen ez az alap, amire és amiből építkezünk, akár közösen, akár egyénileg.

 

A művészi pályát megelőzően szociológiát tanultam. Ebből a korszakból alapvető élményként hozom magammal a szemléletet, hogy minden jelenség érdekes, mindennek van érdekes magyarázata, egyúttal minden másképp van.

Hiszem, hogy ez ugyanúgy érvényes magára az emberre is. Izgalmas felfedezés betekintést nyerni a saját személyes működésünkbe, vizsgálni és kézzelfoghatóvá tenni a problémát, és ezáltal elindulni a változás útján.

petruskacoaching11.jpg

Szeretek úgy gondolni a coaching folyamatára, mint a gyermekkorunk foglalkoztató füzeteiből ismerős labirintusra. Sokféle irányba indulhatunk felfedezéseket tenni, de az nem kérdés, hogy eljuthatunk starttól a célig!

bottom of page